Spletna delavnica: Odpri se za vibracijo Ljubezni in Sprejemanja

Natisni
Share

Ta spletna delavnica je namenjena tebi draga ženska, če si želiš da začne vstopati v tvoje življene ljubezen, obilje, prijetni odnosi, pravo partnerstvo, ljudje, situacije, ki te podpirajo, dobre priložnosti, zdravje.....
 
Vse v življenju je namreč ODNOS. Ko spremeniš najpomembnejši odnos, ki ga imaš in to je odnos do sebe, se spremenijo vsi tvoji odnosi, odnos do vsega kar obstaja in prihaja v tvoje življenje.Kako se odpreti za ljubezen in sprejeti svoje telo, vsa tista čudna čustva, ki brbotajo v tebi, misli, ki se prikradejo od nikoli?
Kako sprejeti vse kar se te obkroža, ljudi, situacije, kako sprejeti svoje "pomankljivosti in napake" in se vzljubiti prav takšno kot si?
 
V tej spletni delavnici se boš z uporabo sodobnih tehnik, s pomočjo vodenih meditacij, energijskih vaj in s tapkanjem naučila novih veščin, brusila, preobražala in spreminjala boš svoj odnos do sebe.
 Na svojih delavnicah za srčno čakro, sem prišla do zanimivega spoznanja. Stranke so bile zelo navdušene in zadovoljne nad prejetim znanjem, a težava se je pokazala doma, ko je bil problem naučeno spraviti v prakso. Navada je res železna srajca in tako je večina njih padla v svojo prejšnjo rutino in žal ni naredila tisteka pravega napredka.

To je tudi razlog zakaj je nastala ta spletna delavnica. Zasnovala sem jo tako, da te bo spodbujala in motivirala vsak teden znova, da boš vaje z veseljem delala vsak dan, v udobju svojega doma, takrat, ko ti najbolj ustreza. Z moje strani boš v 4. mesecih - tedensko vsako nedeljo prejela povezavo do zasebnega video posnetka z razlago, posebnimi energijskimi vajami, vodenjem in motivacijo, kar predsavlja 16 videposnetkov z 16. pdf navodili!
S pomočjo tehnik in vodenja boš step by step napredovala v svojem ritmu na svoj način.

 

Kaj boš spoznala, doživela in se v praksi naučila v tej spletni delavnici:

 

- čaka te vznemirljivo raziskovanje sebe: Astrološki reading Spoznaj načrt svoje Duše (skyp posvet)

- z vodenimi meditacijami boš oproščala, sprejemala in odpuščala (avdio)

- potlačena čustva boš odpuščala s pomočjo AMT tapkanja (video)

- pretok energije v 4. čakri boš sprostila z energijskimi vajami (video)

- naučila se boš tehnik s katerimi boš spremenila svojo energijsko vibracijo (PDF navodila)

- s pisnim testom boš lahko merila svoj napredek (PDF datoteka)

celotna vrednost 4 mesečnega modula z vključenim readingom tvoje astrološke karte je 490 eur,

z bonusom za spletno delavnico je tvoja naložba = 350 eur

*Ne zamudi zgodnje prijave, saj te čakaji dodatni bonusi in ugodnejša cena, preberi naprej....*