SLON - simbol zaščite, obilja in modrosti

Natisni
Share

Energija SLONA v astrološki simboliki povezuje: Jupitra, Luno, znamenje Raka in 4. hišo.  Njegova energija nam omogoča globoko prizemljitev, duhovno ekspanzijo, telepatsko komunikacijo, predvsem pa se njegova kvaliteta odraža v intuitivni ženski naravi in skrbi za dobrobit drugih.

V mitologiji je Slon simbol kraljevskega rodu, zaščite in modrosti. Svojo moč črpa iz zemlje, uživa v družbi svoje družine, prijateljev in skupnosti, za kar jim je zelo hvaležen. Oseba, ki ima SLONA za svojega  duhovnega živalskega vodnika (astrološki vpogled v natalno karto) je vedno pripravljena na uslugo in pomoč mladim, starim in manj srečnim ljudem. Njegova narava je spontano plemenita.

 

V kolikor je SLON tvoj duhovni živalski vodnik, si zelo inteligentna oseba, željna znanja, ki ga pridobivaš na različne načine:  skozi formalno izobraževanje, življenjske izkušnje in modrost starejših. Poleg inteligence spontano uporabljaš in koristiš tudi intuicijo in tako pomagaš drugim do boljših rešitev. Največjo izpolnitev čutiš takrat, ko opravljaš aktivnosti, ki so pomembne za širšo družbo ali ves svet.

Svoje znanje črpaš iz starih modrosti, kot je npr. Vedska kultura in ga prenašaš drugim, saj je Slon glavni simbol znanja.

 

Poglej si več v VIDEU........ https://www.youtube.com/watch?v=JvNK-BWjIIU

 

Ritual za Slona

V svojem prostoru za sproščanje si prižgi dišečo palčko sandalovine.  Umiri in utišaj svoj um ter začuti komu si lahko v pomoč. To je lahko oseba, ki jo poznaš ali pa bi s prostovoljstvom lahko pomagal/a drugim ljudem.

Naravo slona najlažje oživiš takrat, ko si v kontaktu z drugimi ljudmi  in širšo skupnostjo, takrat, ko nekaj ustvarjaš, zdraviš ali pa nekomu pomagaš.

 

Že poznaš svojega DUHOVNEGA živalskega vodnika in njegovo sporočilo zate?

Tvoj osebni duhovni vodnik ima še dva pomočnika. V astrološkem readingu boš spoznal/a vse 3 tvoje primarne živalske vodnike, njihova sporočila in rituale za lažji stik z njihovo energijo. Tako se boš najlažje povezal/a s svojim globljim delom sebe, s svojo energijo in uresničil/a svoje poslanstvo.

 

Kontakte in naročilo za astrološki reading: Tvoji Duhovni živalski vodniki oddaj po tem kontaktnem obrazcu. 

Astrološki reading izvaja Marjanca Vergan, ki je kreatorka talismanskih mandal, grafična oblikovalka in profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom. Poleg astrologije, ki jo je študirala na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu je zaključila tudi program astroterapije – Astrohealinga, Energijsko psihologijo in je cetrificiran  Intuitive & success coach in Hoonopono praktik.