Vesna, Kozina

Natisni
Share

Prišla sem radovedna, brez velikih pričakovanj o razodetju!
Astrologija. Natalna karta. Čemu? Zakaj? Radovednost? Odkrivanje skrivnosti? Usoda, zapisana v zvezdah?! Odgovori na večna vprašanja ...
Nestrpno sem pričakovala srečanje z Marjanco! Štejem se k skeptikom, a sem odprta za novosti in blazno me privlačijo čarobne skrivnosti silnega vesolja. Če zaprem oči, si predstavljam, kako na krilih domišljije poletim med zvezde, v absolutno temo, praznino in tišino - zvonke besede pa jo napolnijo z vsebinami, ki prebudijo čustva, spomine, zaznave, pričakovanja … vse to ob skodelici kave. Ah! Čisti užitek!
Resnice in poti, zapisane v zvezdah! Te svetle pike na jasnem nočnem nebu, ki so v trenutku rojstva s svojim položajem določile izhodiščne točke za igranje velike igre, ki ji rečemo življenje. Kaj je pomembno? Je prav, da se prepustim občutkom ali naj poslušam glas, ki me sili k seciranju vsake drobne, nepomembne zadeve, v želji po popolnem? Črte na papirju povezujejo izhodišča v unikaten vzorec. Razmerja. Priložnosti. Pomen. Namen. Dobila sem nekaj odličnih namigov, bilo je nekaj „aha“ momentov in potrditev, odločitve pa so na koncu le moje. To in pa zavedanje da zmorem, znam in lahko storim še veliko s tem, kar mi je bilo položeno v zibelko in sem, zavestno ali ne, potisnila na stran. V pričakovanju boljših časov? Čas je zdaj, vedno! Hvala.
In odšla sem potešena!