Mnenja strank

Natisni
Share
Zelo zanimivo, veliko novega, hvala za vse. To je bil moj prvi stik z astrologijo. Anonimna obiskovalka
"Zelo sem hvaležna, da sem se lahko udeležila današnje delavnice. Vsak dan se zavedam, da s pozitivnim mišljenjem, zahvalnostjo in vajami dosežem svojo resnico in mir. Marjanca me je spomnila, da vse to že imam sedaj. Hvala Marjanca"  
Dobro je, da se soočimo s svojo svetlo in temno stranjo.  Astrolog pa nas varno popelje po zavozlanih poteh potencialov, ki so nam bili položeni v zibelko. Z gotovostjo lahko rečem, da obisk pri astrologu ni od muh.  Zapleteni v klobčič naučenega brez vpogleda z druge... več »
Marjanca polna si pozitivne energije, ki sem jo tudi sama občutila. Anonimna obiskovalka
"Zelo spontana Delavnica, si simpatična, lušna, sevaš tako pozitivno energijo, da začnem verjeti v boljši jutri:))
Lepo je bilo, uživala sem v tej prijetni družbi, pozitivno vse! Anonimna obiskovalka
V zelo sproščenem vzdušju, bogata predstavitev, ki sproži samozavedanje in aktivira človeka, da se zamisli in začne delat na sebi. Anonimna obiskovalka
Življenje je pot in kako bomo hodili po njej in kakšna bo, si v največji meri lahko sami kreiramo. Zdi se, da včasih naletimo na zid ali prepreko in se vrnemo, poskusimo znova, a zid je še vedno tam. In to lahko počnemo leta... Največkrat ne vemo ali nimamo energije,... več »
Marjanca je ena krasna žareča lučka. In vidim velike korake in spremembe, ki jih je naredila na področju osebne rasti. To se čuti in vidi, saj izraža in živi to kar tudi govori.Delavnica je zabavna, poučna in da vam veliko različnih napotkov in instrumentov za... več »
Nekaj novega, kar še nisem spustila in bi si želela - mogoče zato, da me to opomni, kaj moram še nareditin kje je še "luft" da dosežem, kar si želim. Delavnica = opozorilo + motivacija Anonimna obiskovalka
Moja izkušnja s sprejem  Venus me je navdušila. Prvotno sem ga uporabljala kot dišavo, ker res lepo diši. Nakar sem v letaku podrobneje prebrala, za kaj vse je namenjen, sem na sebi začela opažati dejanske spremembe. Počutila sem se močnejšo, lepšo in zadovoljno... več »
Delavnica Aktiviranje sreče, veselja in zadovoljstva mi je bila zelo všeč, veliko stvari sem zvedela. Najbolj sem energetsko začutila Venerin ples.
Zelo sem srečna, da sem te spoznala v pomembnem delu svoje življenjske poti.. Prebrala si me kot odprto knjigo. S tvojim toplim, domačim pristopom in lepo razlago stvari, sem spoznala še marsikatere stvari o sebi in se zazrla še bolj globoko vase... Lepa izkušnja, lepo... več »
Astrološko svetovanje ni blizu vsakomur. Tudi, če ste popolni skeptik, vam bo z Marjanco astrologija postala bližje. Marjanca me je prepričala s svojo strokovnostjo in tankočutnostjo pri interpretaciji moje preteklosti in presenetljivo natančnim zaznavanjem nekaterih... več »
Naj na začetku povem, da sem človek materialnega sveta in verjamem v oprijemljive stvari. Pred kratkim sem za nagrado znotraj skupine BNI Sonce dobila bon za astrološko svetovanje. Moram povedati, da me je pogovor z Marjanco pozitivno presenetil. Z zgolj podatkom o... več »
Prišla sem radovedna, brez velikih pričakovanj o razodetju! Astrologija. Natalna karta. Čemu? Zakaj? Radovednost? Odkrivanje skrivnosti? Usoda, zapisana v zvezdah?! Odgovori na večna vprašanja ... Nestrpno sem pričakovala srečanje z Marjanco! Štejem se k skeptikom, a... več »
Sem to, kar sem. Moj sedanjik je močno pogojen z vso mojo preteklostjo, rastjo, izkušnjami, željami, odločitvami, pa tudi padci....Tukaj sem, počnem kar imam rada, okrog mene so ljudje, ki jih ne bi zamenjala z nikomer na tem svetu. Sem srečna in moja duša je kar... več »
Marjanca mi je izdelala astrološko karto s katero sem zelo zadovoljna. Pri svojem delu je strokovna, v komunikaciji pa topla oseba. Zelo se mi je posvetila pri interpretaciji karte, vzela si je čas zame in skupaj sva raziskali še neke zadeve, zato sem dobila potrditve... več »
Že zelo dolgo me zanima vpliv planetov občcasu rojstvu na življenje posameznika. Astrolška karta mi je potrdila moja domnevanja, da planeti dejansko vplivajo na nas. Svetovalka Marjanca je v natančno izdelani astroloski karti  videla veliko mojih lastnosti - moje... več »
Čas, ki sem ga porabil zato, da mi je Marjanca nekoliko podrobneje prikazala učinek astrologije je bil odličen vložek v nekaj, kar mi je do sedaj bilo nepoznano morda celo drugače videno in razumljeno. Opazil sem, da ljudje jemljemo astrologijo kot nekaj, kar nekdo... več »
Marjanca me je prvič fascinirala, ko smo jemali TALENTE in je na moji natalni karti prikazovalo, da jih nimam. Samoiniciativno je doma "preučila" mojo natalano karto še enkrat ( po celem dnevu sobotnih predavanj!), ker se ji je zdelo nemogoče, da nimam talenotv. In... več »
"Marjanca, iskrena hvala za interpretacijo natalne karte ter usmeritve in napotke, ki si  mi jih predlagala. Tvoj pristop mi je bil zelo všeč, zelo si me navdahnila. Z veseljem bom še kdaj prišla k tebi, po kakšen nasvet ali razjasnitev. Včasih potrebujemo pomoč nekoga... več »
Astrološka analiza me je pozitivno presenetila. Dejansko mi je pokazala v katero smer se vrti moje življenje ter razkrila nezavedne plati moje osebnosti. Hvala!
Z razlago astrološke karte mojega vnučka sem zelo zadovoljna! Posebej zato ker nekih spoznanj in izkušenj iz vsakdanjega življenja ter stika z različnimi astrološkimi simboli nimam. Zelo je pomembno, da poznaš osebo s katero si v stiku, kakšna je, kakšne so njene... več »
Posvet pri astrologu priporočam, ko oseba pride v težko situacijo, ko potrebuje potrditev samega sebe. Jaz sem to dobila. Odprla se mi je pot, da sem se začela postavljati na prvo mesto (počasi, ker ne gre nic čez noč). Prej sem vse delala, da sem drugim ugajala,... več »
Prvič sem se z astrologijo srečala, ko mi je kolegica Marjanca povedala, da študira astrologijo. Naredila mi je astrološko karto in bila sem navdušena, ko sem v karti prepoznala sebe. Preden  bom sprejela kakšno koli  pomembno odločitev  v življenju,  jo bom previrila... več »