Individualni program: Kako živeti svoje SANJE

Natisni
Share

Z mislimi in čustvi ustvarjamo svojo realnost

V naših čustvih se skriva največja kreativna moč in z njihovo pomočjo privlačimo v svoje življenje vse ljudi, situacije in dogodke. A svobodno in kvalitetno življenje živimo šele takrat, ko sami upravljamo s svojimi mislimi in čustvi in ne dovolimo, da misli in čustva prevzamejo nadzor nad nami. Samo takrat smo pravi gospodarji svojih življenj. Lahko izberemo, suženjstvo ali svobodo. Izbira je naša.

Program  je izdelan kot celovit sistem, ki nam povrne voljo do življenja in ravnotežje tam kjer je potrebno. Namen programa  je v ozaveščanju naših navad, misli in prepričanj, ki so izvor naših težav, da se tako otresemo skrbi, dvomov in strahov in jih nadomestimo z ljubeznijo, mirom in zaupanjem v dobro.

Vse, kar se dogaja v našem življenju, je namreč odraz dogajanja v naši notranjosti. Čustva predstavljajo najbolj natančen navigacijski sistem za potovanje naše Duše. Soočenje z njimi je največkrat boleče, stresno, težko ampak vedno tudi transformativno in predstavlja največji blagoslov in rešitev.

 

Izberite po svojem občutku enega izmed 7. programov:   Kako živeti svoje sanje:

 

1.     program: POGUMNO PREMAGUJEM STRAH  (aktivira naše delovanje, povrne nam občutek varnosti, stabilnosti,  prebudi notranji pogum, omogoči sposobnost realizacije svojih idej in ciljev,  izboljša vitalnost in energijo, sposobnost materializacije…)

 

2.     program: PRIVLAČIM OBILJE IN RADOST (povrne veselje do življenja, izboljša občutek lastne vrednosti, ustvarjalnost, ljubezen, prebudi sposobnost uživanje v življenju, hvaležnost, radost., lepoto, kreativnost...)

 

3.     program: PREBUJAM SVOJO SAMOZAVEST  (okrepi voljo do življenja, vitalnost, osebno notranjo moč, samospoštovanje, zdravo samozavest, odločnost, voljo, sposobnost, da izrazimo svojo avtentično osebnost ...)

 

4.    program: SEM LJUBEZEN (povrne sprejemanje sebe in drugih, brezpogojno ljubezen, sočutje, strpnost, stik z dušo, notranji mir, ravnovesje in stabilnost, zaupanje vase in v svoje sposobnosti, osvoboditev od skrbi, izboljša pretočnost in delovanje vseh čaker…)

 

5.     program: PREPOZNAVAM SVOJ PRAVI GLAS (zbistri misli, povrne sposobnost izražanja, aktivira lahkotno in samozavestno komunikacijo, jasno in spontano izražanje, izboljša učenje, pisanje, govor, razmišljanje, pravilno odločanje, avtentično izražanje sebe…)

 

6.     program: ODKRIVAM SVOJO INTUICIJO (poveča vašo intuicijo, vizualizacijo, omogoči razumevanje širših mentalnih konceptov, oživi optimizem, inspiracijo, vizijo, pozitivna prepričanja, najdete smisel življenja…)

 

7.     program: ČUTIM POVEZANOST Z VSEM (vas poveže z božanskim, omogoči občutek globokega notranje spokojnosti in sreče, povezanost z vsem kar je, oživi občutek stabilnosti, zaupanja v najvišje dobro in povezanosti z vsem, potrpljenja in prepuščanja toku življenja…)

 

Časovni okvir vsakega od naštetih sedmih programov iz te skupine traja  6 mesecev. To v primerjavi z leti, ki jih lahko v prihodnosti zadovoljno in brezskrbno preživite (10, 20, 30 ali več ) ni veliko. Če imate v sebi željo po spremembi, če se želite končno dobro počutiti v svoji koži in ste pripravljeni investirati 30  do 40 minut dnevno za svojo osebno rast, učenje in razvoj, potem je program primeren za vas.

 

  

  1. Vsak izmed programov iz skupine     Kako živeti svoje sanje vsebuje:

 

- pregled  obstoječega stanja in postavitev cilja

- vpogled v božanski načrt  zemljevid tvoje duše ( astrološki posvet)

- naravne „pomočnike“ za izboljšanje počutja in vzpostavitev notranjega ravnovesja - vibracijske esence

afirmacije za spreminjanje podzavestnih negativnih prepričanj

- vaje za vzpostavitev energijskega ravnovesje (video posnetek)

- individualni astro coaching  (60-min.  1 x mesečno + pisni test o stanju čaker)

- praktično izvajanje astro meridianske tehnike (tapkanje po metodi AMT, avdio ali video posnetek)

- vodene meditacije (avdio posnetek)

 - moje strokovno vodenje in mentorstvo od začetka do konca programa

 

Za vse coachinge imate na voljo več variant: osebni posvet, pogovor po telefonu ali spletu.  Vsi nadaljnji coachingi prav tako potekajo 1-krat mesečno osebno, po telefonu ali spletu. Na dosežen rezultat ima velik vpliv tudi vaša predanost in želja po osebni rasti in razvoju, vodenje osebnega dnevnika, redno uživanje mešanice izbranih cvetnih esenc in izvajanje energijskih vaj, meditacij  ter astro meridianskih tehnik (po metodi AMT). Izvajanje programov pa vzemite kot lahko opravilo in prijetno motivacijo za doseganje izbranega cilja. Življenje je igra, potrebno jo je le znati igrati.

 

Pošljite povpraševanje in vaša vprašanja po obrazcu na spletni strani: http://astrosens.si/kontakt

 

 

p.s. Na YOU TUBE kanalu: ASTROSENS - The sense of life, boste zlahka našli temo, ki vam bo v pomoč pri reševanju svojih vsakodnevnih izzivov.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

profesionalna astrologinja, astroterapevtka, intuitivni coach

040 473 105, marjanca@astrosens.si

http://astrosens.si/

FB Astrosens

Instagram

You Tube Astrosens