Astrološka karta

Natisni
Share
Ljudje smo v največji meri tisto, kar se nam dogaja. Kljub temu pa nam je dana možnost, da sami ustvarjamo in spreminjamo svojo prihodnost.

Astrološka karta

Astrološka karta nam pokaže, kateri del našega življenja je odvisen od naše volje in namenov, na katere okoliščine pa nimamo vpliva.

Astrološka karta je v bistvu prikaz položaja planetov v trenutku našega rojstva. Določa našo osebnost, karakter, vpliva na naš način dojemanja sveta in ustvarja našo usodo. Ali lahko usodo spremenimo?

Vse, kar se nam v življenju dogaja in se bo dogajalo, je zapisano v astrološki karti. Umetnost astrologa pa je, da s pomočjo principa trojstva najde odgovor na naša vprašanja: zakaj, kje, kako, kdaj

Astrološka karta (horoskop) je zapis trenutka rojstva, ki ga  sestavljajo trije elementi: znaki, hiše in planeti.

Znaki opisujejo psihološki del naše osebnosti, naš karakter in značilnosti.

Hiše predstavljajo različna področja življenja. Planeti pa so nosilci naše usode, se stalno premikajo in zavzemajo nove medsebojne pozicije – aspekte. Vsak planet ima seveda svojo naravo. Lahko bi rekli, da je človek kot igralec (planet), ki dobi vlogo (odvisno, v katerem znaku se nahaja) v določenem filmu (kar opiše hiša).

Včasih v komediji, včasih v resni drami.

A življenje ni nikoli samo belo in črno. Ima veliko odtenkov in njegova edina stalnica so spremembe. Skozi čas se razvija, nam prinaša nove priložnosti, odnose in okoliščine.

Kaj prinašajo planeti v vaše življenje?

Kako lahko pomagate svojemu otroku pri izbiri poklica?

Kako se lahko bolje razumete s svojim partnerjem?

Za izdelavo astrološke karte potrebujemo natančne podatke: dan, mesec in leto rojstva ter uro, minuto in kraj rojstva. Pošljite povpraševanje z vašimi podatki na moj e-naslov in karto vam pošljem brezplačno.

Če želite izvedeti več in se odločite za razlago astrološke karte, me pokličite na GSM: 040 473 105 ali pišite na e-naslov: marjanca@astrosens.si

Osebni astrološki posvet traja 90 min, po predhodnem naročilu in plačilu. 

  • Izberete lahko osebni posvet
  • Zvočni posnetek interpretacije (razlage) astrološke karte
  • Zapisano interpretacijo
  • Interpretacijo preko skypa ali telefona

Zvočni posnetek vam pošljem po mailu.

Naročilo za posvet oddate tako, da izpolnite kontaktni obrazec in ga odpošljete. V čimkrajšem času se bomo dogovorili za dan, uro in način astrološkega posveta.